İlkokul ve ortaokula giden 257 öğrenci, ara tatilde camiye giderek namazlarını camide kıldılar. Öğle, ikindi ve akşam namazlarında toplam 16 gün, 48 vakit camiye giderek imamlara ellerindeki formları imzalatan öğrenciler, ödülleri almaya hak kazandılar. Tüm öğrencilere madalya hediye edilirken en çok camiye devam edenden başlayarak öğrencilere çeşitli değişik hediyeler takdim edildi.


 Güneysu Merkez Camii’nde gerçekleşen programa Güneysu Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Güneysu Belediye Başkanı Halil TURAN, İlçe Müftümüz Abdulkerim ÇELİK, Rize İl Vaizi Akif KÖSE, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Hüseyin AK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR okul idarecileri, öğretmenler, öğrencilerin aileleri ve birçok davetli katılarak çocukların sevinçlerine ortak oldular.
Merkez Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi İrfan Kamil REİSOĞLU’nun Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR, İlçe Müftüsü Abdulkerim ÇELİK ve Kaymakam Davut DÜZGÜN proje ile ilgili kısa bir konuşma yaparak öğrencileri ve yetişmelerinde emekleri geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.


Programda hediyelerini alan çocuklarımız camileri renklendirdi.