Ziyarette İlçe Jandarma Komutanlığı personelini selamlayan Vali Çeber, yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı’ndan bilgi aldı.

Yapılan bilgilendirme ve incelemelerin ardından Vali Çeber, Jandarma Teşkilatının 181. Kuruluş yıldönümü münasebeti ile hazırlanan pastayı kesti.

Vali Çeber ziyarette Jandarma Teşkilatının Ülkemizin huzur ve güvenliğinin temini konusunda çok başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek; “ Başarılarla dolu köklü bir geçmişe sahip olan Jandarma Teşkilatımız Ülkemizde huzur ve güvenliğimizin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele eden, Milletimizin birlik ve bütünlüğü için ülkemizin her köşesinde fedakârca hizmet veren en önemli dayanaklarımızdan biridir.

Son dönemde Covid-19 Pandemi sürecinde de aktif olarak çalışarak, süreçte yaşanabilecek olumsuzlukların önlenmesi adına çok önemli görevleri yerine getiren Jandarma Teşkilatımız, çağın gereksinimlerine uygun donanım ve teçhizata sahip olarak hergün kendini yenilemekte ve daha ilerilere taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 181. Yıl dönümünü kutluyor, bu yeni hizmet binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Ziyarette Vali Çeber’e, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Güneysu Kaymakamı Arif Oltulu, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer eşlik etti.