Güneysu Kur'an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği GÜNHAFDER'in projelerine dair kararların görüşüldüğü istişare kurulu toplantısı dernek merkezİNde yapıldı.

Toplantıya Güneysu İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik, Rize Hemşin Müftüsü Abdullah Köseoğlu, Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi hocası Seyit Badır, Günhafder Başkanı Mustekim Kaba, Güneysu İlim Öğrenenler Vakfı Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz ve Dernek Yönetim Kurulu Başkan YardımcıSI Faik Kalın ve Bayram Ali Aslan katıldı.

GÜNHAFDER Başkanı Mustekim Kaba "Güneysu Kur'an Hafızları Eğitim ve Kültür Derneği Yüksek İstişare Kurulu toplantımızın ikincisini bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız. GÜNHAFDER olarak sayısı her geçen gün artmakta olan üyelerimize ve ilçemize eğitim adına daha iyi hizmet verebilmek ve ilçemizdeki din eğitimi sıkıntılarını minimum seviyeye indirmek amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bugün burada ilçemizin din eğitimi sorunlarını konuşmak ve sorunlara kalıcı çözümler üretmek adına fikir alışverişinde bulunmak amacıyla toplanmış oluyoruz." dedi.

Açıklamanın ardından toplantı,basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.