TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında Turgay Çezik (36) öldü, 5 kişi yaralandı.
İlk kaza, Malkara-Hayrabolu karayolunun Gürgen Bayırı mevkiinde meydana geldi.
Turgay Çezik'in kullandığı 22 AB 188 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Selçuk Karaca'nın (33) kullandığı 34 PN 1692 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç içerisinde sıkışan Turgay Çezik ile Selçuk Karaca ve beraberinde bulunan Esat Günsever (27) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak evli ve 2 çocuk babası olan Çezik, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Acı haber üzerine hastaneye gelen Çezik'in yakınları sinir krizleri geçirdi. Yaralılardan Esat Günsever, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
İkinci kaza ise Malkara-Keşan karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Keşan'dan Malkara yönüne giden Doğukan Doğan'ın (25) kullandığı 59 AAU 135 plakalı otomobil, aynı yönde giden Nihat İşcan'ın (52) kullandığı 59 LG 197 plakalı otomobile arkadan çarpıp, takla attı. İşçan'ın otomobili de yoldan çıkarak, bir ağaca çarptı.
Kazada ters dönen otomobil sürücüsü Doğukan Doğan ile Nihat İşcan ve beraberinde bulunan Zeki Dinçer (69) yaralandı. Yaralılar, Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Doğukan Doğan, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İki kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI