DİYARBAKIR'da husumeti iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Bu sırada, kavgayı izleyen taksicinin aracıyla çarptığı 1 kadın da yaralandı.
Olay, öğleden sonra merkez Bağlar ilçesinin Körhat Mahallesi'nde meydana geldi. Cemiloğlu Caddesi'nde karşılaşan husumetli iki grup arasında başlayan tartışma, kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşuna hedef olan 1 kişi yaralanırken, bazı iş yerleri de hasar gördü. Kimliği belirsiz yaralı, ihbarla gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, boş kovanları toplayıp, kavgaya karışanları belirlemek için çalışma başlattı.
KAVGAYI İZLERKEN KADINA ÇARPTI
Bu arada, olay yerinden geçen 21 TT 0477 plakalı taksinin ismi öğrenilemeyen sürücüsü, kavgayı izlerken önünden geçen kadını fark etmeyerek aracıyla çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan kadın da sağlık görevlilerince ambulansla Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI