Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, () – İSTANBUL’dan aldıkları uyuşturucu maddeleri Düzce’ye ticari taksi ile getirerek yakalanmayacaklarını düşünen 2 şüpheli jandarmanın takibi sonrasında yakalandılar.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı KOM ve istihbarat şubesi ekipleri K.D (22) ve V.P (30) isimli şahısların İstanbul’dan aldıkları sentetik uyuşturucu maddeleri Düzce’de satacağı ihbarını aldı. Jandarma ekiplerinin fiziki ve teknik takibi sonrasında İstanbul iline şehirlerarası otobüsle giden iki kişi aldıkları uyuşturucu madde ile geri dönmek için ticari taksi tuttular. Taksi ile TEM otoyolu gişelerine gelen K.D ve V.P, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine yakalandılar. Şahısların üstlerinde yapılan aramada 300 gram sentetik uyuşturucu madde ile şahısların evlerinde yapılan aramalarda 2 gram sentetik uyuşturucu madde, piyasaya sürülecek uyuşturucuların tartılmasında kullanılan hassas terazi, uyuşturucuların konulacağı kilitli poşet ve esrar öğütme aparatı ele geçirildi.
Göz altına alınan şahıslar Düzce İl Jandarma Komutanlığı’nda tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları Düzce Adliyesi’nde ki nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

FOTOĞRAFLI