Çaykur Haberleri

Çaykur haberleri ve güncel Çaykur gelişmeleri, Çaykur ile ilgili tüm video, Çaykur fotoğrafları ve Çaykur haberleri Gazete Rize / Rize Haber / Rizespor Haberleri / Son Dakika Haberleri sitemizde


DOKAP

ÇAYKUR Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim, beraberinde Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu’yla birlikte, Sanayi ve...

SPOR HABERLERİ

Çaykur Rizespor yönetimi Gaziantep FK yönetimini iftar yemeğinde ağırlarken Başkan Memik Yılmaz'a 53 numaralı Rize forması hediye etti.

SPOR HABERLERİ

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Gaziantep FK maçında görev alacak hakemler açıklandı.

SPOR

Çaykur Rizespor’un sol bek oyuncusu Casper Hojer, ligde bu hafta oynayacağı Gaziantep FK maçı için, "içerideki iyi gidişatımızı Gaziantep FK...

SPOR HABERLERİ

Çaykur Rizespor, Galatasaray maçında sakatlanan ve fibula kemiğinde kırık tespit edilen Mithat Pala ameliyat edildi.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'a 6-2 mağlup oldu.

SPOR HABERLERİ

Çaykur Rizespor Kulübü bu akşam oynanacak olan Çaykur Rizespor Galatasaray karşılaşması öncesi ortaya atılan prim iddialarını yalanladı.

SPOR HABERLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı.

SPOR

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında yarın saat 20.00’da deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

SPOR HABERLERİ

Çaykur Rizespor Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray ile ligde 44. kez rakip olacak.

SPOR

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor hazırlıklarına başladı.

SPOR HABERLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu, drenaj sistemindeki aksaklılıklar nedeniyle bölgedeki yağışlar ve yoğun lig programı ile iyice bozulan zemin için Çaykur Rizespor'u...