Ali Haberleri

Ali haberleri ve güncel Ali gelişmeleri, Ali ile ilgili tüm video, Ali fotoğrafları ve Ali haberleri Gazete Rize / Rize Haber / Rizespor Haberleri / Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

AK Parti Rize Merkez İl Genel Meclisi Üye adayları Ali İmran Büyük, Bayram Ali Çapoğlu, Saffet Kopuz, Arif Berber Rize...

Rize Haberleri

Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Rize Haberleri

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi öğrencilerinin depremzede çocuklar için düzenlediği “Oyuncağın Benden’ kampanyası yoğun ilgi gördü.

Çayeli

Bugün yapılan 15. Çayeli Vakfı Genel Kurulu’nda Ali Zeki Saruhan güven tazeleyerek yeniden Çayeli Vakfı Başkanlığı’na seçildi.

Çayeli

Yeniden Refah Partisi Rize il Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Çayeli Belediye Başkan adayı olarak Ali Halitoğlu’nu açıkladı.

Çayeli Bakır İşletmeleri

Çayeli Bakır İşletmeleri’nin kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımıyla yürüttüğü “Temel Madencilik Eğitimi” projesi 13 yıldır ara vermeden devam ediyor.

KÜLTÜR SANAT

Türkiye’nin tanınan yazarları arasında yer alan Şair ve Roman yazarı F. Eda TOSUN’un “Düşler de Çürür” isimli romanı okuyucularıyla buluştu.