Emniyet Haberleri

emniyet haberleri ve güncel emniyet gelişmeleri, emniyet ile ilgili tüm video, emniyet fotoğrafları ve emniyet haberleri Gazete Rize / Rize Haber / Rizespor Haberleri / Son Dakika Haberleri sitemizde


Asayiş Haberleri

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Rize'de 18 Mart-18 Nisan tarihleri arasında yapıln çalışmalarla aranan 59 şahıs yakalandı.

Asayiş Haberleri

İl genelinde narkotik suçlarla mücadeleyi kararlılıkla devam eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir zehir tacirini daha cezaevine gönderdi.

Asayiş Haberleri

İl genelinde narkotik suçlarla mücadeleye kararlılıkla devam eden Rize Emniyet Müdürlüğü zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Asayiş Haberleri

İl genelinde narkotik suçlarla mücadeleyi kararlılıkla devam ettiren Rize Emniyet Müdürlüğü 1 zehir tacirini daha cezaevine gönderdi.

Asayiş Haberleri

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Rize’ye uyuşturucu madde getirmeye çalışan 2 şahıs yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Rize Emniyet Müdürlüğü İl genelinde operasyonel çalışmaların yanı sıra bilgilendirme faaliyetlerine de aralıksız olarak devam ediyor. Amaç suçu oluşmadan önlemek.

Asayiş Haberleri

İl genelinde narkotik suçlarla mücadeleyi kararlılıkla devam eden Rize Emniyet Müdürlüğü 4 zehir tacirini satacakları maddelerle birlikte birlikte yakaladı.

Asayiş Haberleri

Rize'de yapılan operasyonla 76,10 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

İl genelinde huzur ve güven ortamının devamına yönelik suç ve suçluyla mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Rize Emniyet Müdürlüğü bonzai ve kaçak...

Asayiş Haberleri

İl genelinde huzur ve güven ortamının devamına yönelik suç ve suçluyla mücadeleye kararlılıkla devam eden Rize Emniyeti 20 adet ruhsatsız...

Asayiş Haberleri

İl genelinde huzur ve güven ortamının devamına yönelik suç ve suçluyla mücadeleyi kararlılıkla devam eden Rize Emniyet Müdürlüğü aranan 73...

Asayiş Haberleri

Rize'de bir kişinin ikametgahında yapılan aramada uyuşturucu bulunan bir kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.