Eğitime verdiği katkı ile öğrencilerin başarı, moral ve motivasyonu artırma adına verdiği ödüllerle takdir toplayan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal geleneğini sürdürmeye devam ediyor. Karal, bu kapsamda İkizdere Atatürk İlköğretim Okulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ı burada İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Ahmet Aksu, İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz, İkizdere Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Hacı Ali Öztürk, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı.İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz burada yaptığı konuşmada “Eğitim başta olmak üzere her konuda Rize’nin kalkınması adına gayretli çalışmalarını yakinen takip ettiğimiz Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal’ı okulumuzda ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın başarılarına başarı katmak, moral ve motivasyonlarını artırma adına Milletvekilimizin bu davranışından dolayı ilçemiz, milli eğitim camiamız ve öğrencilerimiz adına kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Ödül töreni öncesi öğrencilerle söyleşide bulunan Karal, “Ülkemizin geleceğinin temellerini sizler oluşturacaksınız. Aldığınız eğitimi vatan sevdası ile birleştirerek hayatınızı idame ettirmeniz gerekiyor. Bunu yaptığınız sürece akademik başarılarınız artacak. Bunla beraber her alanda yaşanabilir bir hayatınız olacak ve en önemlisi ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sağlayacak nesilleri oluşturacaksınız. Oluşturacaksınız ki vatanımız üzerinde hain emelleri olanlara fırsat vermeyeceksiniz.” Dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti. Buna göre, Fatma Aksu dizüstü bilgisayar, Ece Kahraman ve Ali Eymen Öztürk tablet ile ödüllendirildi.