İSTANBUL, () - BEYMEN, 2018 yılında en yüksek performansı gerçekleştiren satış danışmanlarını ödüllendirdi.

Beymen’in her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve en yüksek performansı gerçekleştiren satış danışmanlarını ödüllendirdiği ‘Milyonerler Kulübü Ödülleri’, 7 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen özel bir davet ile sahiplerini buldu.

Cem Boyner ve Ümit Boyner’in aralarında yer aldığı Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyeleri, Beymen Ceo’su Elif Çapçı ve çok sayıda Beymen yöneticisinin katıldığı törende, Türkiye genelindeki Beymen mağazaları ve Beymen Mono butiklerde 2018 yılı boyunca gerçekleştirdikleri satışlar ile 1 milyon dolar hedefini yakalayan başarılı satış danışmanları ödüllendirildi.

Beymen Ceo’su Elif Çapçı törendeki konuşmasında 2018 yılını yüzde yüzde 42 büyüyerek, 1,8 milyar lira ciro ile kapattıklarını belirterek, tüm ekip arkadaşlarına özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Başarılı 20 Beymen satış danışmanının tam altın ile ödüllendirildiği törende yapılan çekiliş ile Cumhur Kutlu Atalay büyük ödül olan Volkswagen Polo otomobilin sahibi oldu.

TEKZİP METNİ

Milyonerler Kulübü ve Milyarderler Kulübü yasal kullanım hakları hakkında TEKZİP metni

Türkiye’de 35, 38, 41, 43 nolu TPE maddelerince 2012 yılından buyana kullanım hakları tarafımıza ait olan “Milyonerler Kulübü” ve “Milyarderler Kulübü” ifadelerinin/markalarının, çeşitli şirketlerce dahili etkinliklerinde kullanıldığı ve bu etkinliklerin medyaya bülten aracılığı ile servis edildiği tespit olunmuştur.

“Milyonerler Kulübü” ve “Milyarderler Kulübü” (milyonerlerkulubu.com.tr) ifadelerinin/markalarının söz konusu bültenlerde izinsiz olarak geçirilen etkinlik, organizasyon, ödül töreni düzenleme, ödül verme vb. tüm yasal hakları yine tarafımızca saklı tutulmaktadır.

Milyonerler Kulübü’nün resmi sitesinde de deklare edildiği üzere, “Milyonerler Kulübü” ve “Milyarderler Kulübü” ifadelerini/markalarını geçiren firma ya da kişilere karşı hak ihlalini konu alan yasal sürecin başlatılması adına, şirketler avukatımız Arb. Av. Abdullah Serdar ÖNÜR yetkilendirilmiştir.

İşbu tekzip metni, Milyonerler Kulübü ve Milyarderler Kulübü ifalerinin/markalarının Türkiye’de 35, 38, 41, 43 nolu TPE maddelerince gerçek hak sahiplerinin ve markalara bağlı kuruluşların gördüğü göreceği zarara istinaden ilgili kategori altında güncel tarih ile yayımlanmıştır. Kamuoyuna arz ederiz.

Milyonerler Kulübü Şirketler Grubu adına, grup sözcüsü Abdullah KOÇOĞLU | Ticari Danışman

Yetkili Hukuk Birimi: Arb. Av. Abdullah Serdar ÖNÜR | [email protected]

Hak Sahipleri: Semih SİNCAR – Tuna GÜZELYURT