(Kurumsal Haber)- ANKARA'da faaliyet gösteren ve hırdavat sektöründe hizmet veren Özaylar A.Ş. tüketicilere yönelik 'neeksik.com' isimli internet sitesini açtı. 'Endüstriyel Pazar Yeri' girişimi olan 'neeksik.com'da birçok ürün perakende şekilde tüketiciye ulaşacak.
Türkiye'de E-Ticaret perakende pazarının 30 milyar dolara ulaştığını ve yabancı sermayenin hakim olduğunu dile getiren Özaylar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özmısır hırdavat sektöründe 32 yıllık tecrübeleri olduğunu belirterek şunları söyledi: "Dijital çağda Türkiye'nin en güçlü KOBİ'lerinden biri olarak elimizi taşın altına koyduk ve sektördeki pazar yeri açığını yerli ve milli bir hamle ile Türkiye lehine çevirmek için harekete geçtik. Güçlü bir yazılım ve bilişim altyapısı ile dünyaca rakiplerimiz ile boy ölçüşecek düzeydeyiz. Amacımız, sadece kendi firmamızı değil, sistemimizde yer alan diğer online mağazalar ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanındaki satıcıyı uluslararası boyuta taşımaktır. neeksik.com hem yerli üreticiyi hem de yerli tüketiciyi koruyacak, kaliteli ve fiyatı en uygun ürüne en kısa zamanda ulaştıracak bir altyapı ile Türkiye perakende pazarı liderliği için harekete geçti" dedi.
ANKARA'DA  AYNI GÜN TESLİMAT İÇİN PİLOT ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Ankara'da pilot çalışmaya başlayarak hırdavat, nalbur, yapı, tesisat, elektrik ve bahçe alanlarına yönelik acil ihtiyaçlara karşı neeksik.com'u hızlı çözüm üretecek şekilde kurguladıklarını ifade eden Özmısır, "Lokasyon bazlı hızlı teslimatlarla tüketicinin acil ihtiyaçlarını karşılayabileceğiz. Örneğin, evde boya yapıyor ya da yaptırıyorsunuz boyanız yetmedi ya da bahçenize bakım yaparken ihtiyacınız olan her şey için neeksik.com'a girerek, aynı gün saatler içinde eksik malzemeyi temin edebileceksiniz. Aynı zamanda tüketici, bütçesine en uygun alışverişi mağazalar arası fiyat karşılaştırma ile yapabilecek. Herkes bütçesine göre en uygun olan ürünü, en güvenli şekilde alacak. Müşteri memnuniyeti sadece sözde kalmayacak" diye konuştu.
KÜÇÜK ESNAF VE SANATKARLAR DESTEKLENECEK
Sisteme dâhil olmak isteyen tüm sektör işletmelerinden de mağaza başvurusu almaya başladıklarını belirten Özmısır, "Online mağaza üzerinden alınacak komisyonları da alışılagelmişin dışında çok düşük tuttuk. neeksik.com üzerinden mağaza oluşturmak, süresiz bir şekilde ücretsiz ve tek tıkla sistemde yüklü ürünler arasından seçiminizi yaparak satışa başlayabileceksiniz. neeksik.com'da satıcıdan kazanmadıkça ücret talep etmeyerek, özellikle küçük esnaf ve sanatkarlara destek olacağız" şeklinde konuştu.
ONLİNE MAĞAZA SAHİPLERİNİ KORUYACAK MODEL GELİŞTİRİLDİ
Hırdavat, nalbur, yapı, tesisat, elektrik ve bahçe alanlarında ürünleri alıcıyla buluşturan neeksik.com, tüketiciye fiyat karşılaştırmasından, aynı gün kargo gibi çok sayıda avantaj sağlayarak alışveriş imkânı sunacak. Türkiye'nin her noktasında, tüketiciyle satıcıyı buluşturan neeksik.com diğer pazar yerlerine oranla 'kazan kazan' parolasıyla online mağaza sahiplerini de koruyan bir model geliştirdi. Tüketici portalı, geliştirdiği bu modelle pazara damga vurmayı hedefliyor.
FOTOĞRAFLI