GİRNE, () - Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu iş birliği ile gerçekleşen Turkcell Girne Yarı Maratonu yapıldı. Maratona katılan ve Turkcell'in BiPBOX kanalını takip edenlere hediyeler verildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu iş birliği ile düzenlenen Turkcell Girne Yarı Maratonu'nu BiP uygulaması üzerinden BiPBOX kanalını takip edenlere çeşitli hediyeler verildiğini açıkladı. Katılımcılar, yapılan çekiliş ile hediyelerini Turkcell Genel Müdürü Harun Maden ve Turkcell Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Murat Küçüközdemir'den aldı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, "Her yöne veya sınırsız konuşma, cepten internet, dergilik ve fizy gibi uygulama kanalı aboneliği, fırsat ürünler ve dönemsel olarak da çekilişlerle akıllı telefon ve giyilebilir teknoloji cihazları kazanma fırsatları sunuldu. Kuzey Kıbrıs Turkcell yaptığı açıklamada BiP uygulamasını kullanan kişilerin tek yapması gereken 'Keşfet' sekmesine girip arama kısmına "BiPBOX” yazarak kanalı takip etmesi, uygulama ücretsiz" denildi.