ANIL UÇAN / İSTANBUL,() - Secret CV tarafından "Dijitalleşen İK - Duygular Nerede? Konseptiyle düzenlenen ödül töreninde İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı terminal işletmecisi İSG iki ödül birden aldı.

Ödül törenine çok sayıda firmanın insan kaynakları yöneticisi ve çalışanları katıldı. Düzenlenen törende Sabiha Gökçen Havalimanı'na En İstikrarlı Büyüyen Şirket ödülünün yanı sıra İK'nın Yıldızları ödülü layık görüldü. Ödülleri İSG adına İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan ve İnsan Kaynakları Müdürü Umut Yaman aldı. Öte yandan ödül töreni öncesi düzenlenen zirvede İstanbul Sabiha Gökçen İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan bir de konuşma yaptı.

Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Ahmet Hakan Arslan, şöyle konuştu:

"Bugün hepimiz için çok özel bir gündü. Sektörden birçok meslektaşımız ile burada buluştuk. İnsan kaynaklarının dijitalleşmesine ve bu dijitalleşme ile birlikte bizim için vazgeçilmez unsur olan insanın duygularının nereye gittiği ve bunu nasıl yönetmemiz gerektiği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Harika sunumlar vardı. Bundan sonra bu tarz paylaşımların ve organizasyonların olması kurumlar arasındaki iletişimi de geliştiriyor. Burada iki ödül birden aldık. İlki 'En istikrarlı Büyüyen Şirket'. Yaklaşık 10 yıldır Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletmesini gerçekleştiriyoruz. Özellikle Avrupa'da 12'inci sıraya kadar yükseldik. Yolcularımızı memnun etmek için çok ciddi emek harcadık. Yolcularımızı nasıl daha çok nasıl memnun edebiliriz diye her gün düşünüyoruz. Nasıl dijitalleşebiliriz, nasıl süreçleri daha çok hızlandırabiliriz diye yatırımlarımız oluyor. Bununla birlikte böyle bir ödülün geliyor olması çok motive edici bir durum. İnsan Kaynakları tarafından da bir ödül aldık. Bu ödül portalı kullanmak ile alakalı. İnsana saygı bizim için çok önemli. Bunu da ekiple birlikte mümkün olduğunca doğru şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bunun karşılığında böyle ödüllerin gelmesi çok güzel ve motive edici oldu."

(FOTOĞRAF)