Toplantıda Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve siyasal alandaki birçok sıkıntıları ile ilgili istişarelerde bulunulduğunu belirten Başkan Ateş;"Gümüşhane ilimiz içinde birçok plan ve projeler içerisindeyiz."dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başkanlığında Karadeniz Bölgesi il ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelindi. Ankara'da bir otelde düzenlenen toplantıda Karadeniz Bölgesindeki sorunlar ve il, ilçe genelinde ki sıkıntılar konuşuldu. Buluşmayla ilgili açıklamada bulunan Başkan Ateş toplantı sonrası halktan olumlu geri dönüşler aldığını belirterek;"Geçtiğimiz hafta Karadeniz Bölgesindeki il ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldik. Hem ülke gündemiyle ilgili konuştuk hem de tüm başkanlar il ve ilçelerdeki sorunlardan bahsetti. Bunların yanı sıra birçok yeni plan ve projelerden de bahsettik.Türk Milletinin bugünkü ekonomi kıskacında kurtulabilmesi ve adalete güvenin tekrar tesis edilebilmesi için sandığın bir an önce Milletin önüne konulmalıdır.
Sayın Genel başkanımız Anadoluyu karış karış gezerek Milletimizin dertlerini dinliyor ve yarının Türkiye sinde söz sahibi olan ekibiyle beraber çözüm önerilerinide Milletimize sunmaktadır.
Gittiğimiz her yerde gördüğümüz halkımız bize inanıyor ve güveniyor.

Onlar bizi çağırıyor
Bizde diyoruzki az kaldı.
Ayırmadan ayrıştırmadan bu Vatan toprağında yaşayan tüm Vatandaşlarımızla huzurlu bir geleceğe İYİ lerin iktidarıyla ulaşacağız.

"GİDECEKLER, İYİ'LER GELECEK"

Yerel gündemle ilgili de konuşan Başkan Ateş;"Gümüşhane'deki sorunlarla ilgili de bizzat Meral Akşener ile konuştum. Çözüm önerilerinde bulunduk. Öyle ki bu toplantıyı halkımızla da paylaştım. Yapacaklarımızdan bahsettim. Geri dönüşler çok güzel oldu. Gümüşhane'de bugün Cumhur ittifakını oluşturan AKP ve MHP'nin milletvekilleri yöneticileri vatandaşla buluşmaya vatandaşının sorunlarını dinlemeye cesaretleri kalmadı sokaklara çıkamıyorlar, gidecekleri yere sadece  mülki idare amirleri ile gidebiliyorlar. 20 yılın sonunda Türkiyeyi uçuracaklarını söyleyenler hırslarının,ben dedim oldu,ben istediysem ,ben söylediyse doğrudur zihniyetinin bu gün bizi getirdiği durum ortadadır.Gidecekler hemde tıpış tıpış gidecekler.Bu Millet yanlış yapan ve kibirli kimleri göndermedilerki..  Halk, bizden umutlu. Çünkü halkımızı çok iyi biliyoruz, ne istediğini, kezâ ne istediğimizi de çok iyi biliyoruz. Onlar ne derse desin halk bizi çağırıyor. Halk İYİ Parti diyor, halk bize inanıyor."şeklinde konuştu