Seymen, beraberinde Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Erzurum milletvekili Naci Cinisli ve Genel İdare Kurulu üyesi Hüseyin Özlük ile sabah kahvaltısında partililerle bir araya geldi. Burada partililere İyilik Kervanı hakkında bilgi veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Merkezi'nin sorunları yerinde tespit etmek, çözüm önerilerini de belirlemek amacıyla başlattığı İyilik Kervanı kapsamında Rize’ ye geldiklerini söyledi. Bugüne kadar 72 il ziyaretini gerçekleştirdiklerini belirten Seymen, ''Türkiye'nin büyük dertlerini yerinde gözlemlemek, dert ile hemdert, hali ile hemhal olmak için İYİ Parti Genel Merkezi olarak 'İyilik Kervanı' diye bir etkinlik düzenledik. Genel Merkez ve yerel teşkilatlarda bugüne kadar 72 il ziyaretini gerçekleştiriyoruz. Bu gün Rize’ ye gelerek Rize’ deki STK larla, esnaf örgütleriyle ve vatandaşlarla görüşerek sorunları yerinde dinleyeceğiz.'' dedi.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, “Mecliste bulunan 40 İyi insanla Türkiye’yi dolaşıyoruz yerelin sorunlarını yerelden dinliyoruz” diyerek, “Türkiye'yi, İYİ Parti yönetiminde nasıl refaha kavuşturabileceğimizi anlatmaya geliyoruz. Sorunları bir bir nasıl aşacağımızı söylemeye geliyoruz. Milletimize kaybettiği umutları geri kazandırmaya geliyoruz. Onlarla kucaklaşarak, güvenlerini kazanmaya ve hayır dualarını almaya geliyoruz. Türkiye'nin 16 yıldır yaşadığı geriye gidişi tersine çevirmeye geliyoruz. Nice zorlukların üstesinden gelmiş bir ulusun evlatları olarak bu zorlukların da üstesinden geleceğimiz günler yakındır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın. Biz İYİ Parti olarak bunu da başaracağız." Şeklinde konuştu.

YENİ KADRO İLE YOLA ÇIKIYORUZ

Toplantıda konuşan İyi Parti Rize İl başkanı Ayşegül Özyanık, “Daha yeni başladık” sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederek, “Yaklaşık 15 gün önce Rize İl başkanlığına atandım. Yeni bir kadro ile yeniden yola çıkıyoruz. Önümüzde yapılacak yerel seçimlerde Türkiye’ nin konuştuğu bir parti olmak için elimizi taşın altına koyduk” diye konuştu.
İyi Parti Rize İl başkanı Ayşegül Özyanık konuşması sırasında yönetim kurulunu açıkladı.

İL YÖNETİM KURULU ASİL

Mustafa Alperen, Selman Kalyoncu, Kürşat H. Süleymanoğlu, Naciye Hacıömeroğlu, Hüseyin Erdur, Yakup Özkan, Aşkın Gürsu, Ali Karadereli, Şenasi Yıldız, Meryem Çoğalmış, Gönül Er, Ali Kalyoncu, Ayşe Kukoğlu, Mehammet Kahya, Memiş Saruhan, Jale Topçu, Zafer Ozan, Mevlüt Sancaktutan, Fatma Ceran, Özhan Biber, İsmail Kalender, Abidin Şenlioğlu, Ekrem Bakır, Songül Çiçek, Gökhan Başaran, İbrahim Durmuş, Ali Öksüz, Tamer Kılıç, Kemal Mısır, Teoman Erbaşlı ve Rabia Akçam.

İL YÖNETİM KURULU YEDEK

Muhammet Ali Avcı, Engin Pehlivan, Şerafettin Öksüz, Ahmet Terzi, Selim Hop, Harun Güngör, Necmi Karali, Aslan Tüylü, Şevki Kasap, Ender Kopuz, Ahmet Yılmaz, Nuraydın Taşpınar, Rukiye Karabulut, Murat Özcan, Cemal Turan, Selim Çakır, Elif Kır Apaydın, Mine Kakşi, Osman S. Hasanoğlu ve Turan Bayrak.

İL DİSİPLİN KURULU ASİL

Seyfullah Fırat, Ebru Akgül, Zeliha Kolcu, Sinan Özyanık, Remzi Şahsi, Coşkun Topal, Neşat Uzun, Rıza Al, Erkan Yazıcı.

İL DİSİPLİN KURULU YEDEK

Emine Kazmaz, Şenol Köse, Murat Akgül, Mevlüt Geniş, Zekeriya Yılmaz

Haber: İlyas GÜR

Fotoğraf: Arzu ERBAŞ