Uzun zamandır çalışmaları süren spor kompleksi için bizzat Ankara'ya giderek Spor Toto Genel Müdürü Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Kaymakam Altun ve Başkan Mete nihai bir sonuca vararak projenin başlama sözünü aldılar.Önümüzdeki günlerde ihalesine çıkılacak olan proje ileİyidere'mize gençler için halka açık bir spor kompleksi oluşturulacaktır.

Konuyla ilgili bilgiler veren Kaymakam Altun, amaçlarının gençlere sporu sevdirerek kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu belirterek, "Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile biz protokolümüzü imzaladık. Alanımız ilçemizdeki Babillon Otel yanındaki sahil kenarı dolgu alanıdır. İnşallah gençlerimiz artık kahve köşelerinde vakit öldürmeyecek ya da sokak aralarında top oynamayacak. Basketbol, voleybol, futbol sahası bu alanda faaliyete geçecek. Bunun içinde önümüzdeki günlerde ihalesini yapacağız inşallah. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, onlara sporu sevdirmek, gençler arasında kaynaşmayı sağlamaktır.Şimdiden ilçemiz İyidere'ye hayırlı uğurlu olsun " dedi.

Spor Toto Genel Müdürü Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür eden Başkan Mete, "Uzun süren çalışmalardan sonra nihayet amacımıza ulaştık.Sıkı bir çalışmayla gençlerimiz yeni spor alanlarına kavuşacak.Bu spor kompleksinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.