Halkbank'ın ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlediği 'Çocuklar İster Halkbank Yapar' etkinlikleri çerçevesinde Rize Kalkandere Çayırlı İlkokulu ve Ortaokulu'nda 140 öğrenciye bisiklet verildi

Halkbank'ın 80. yılına özel, çocukların dileğinin gerçekleşmesi için başlattığı 'Çocuklar İster, Halkbank Yapar' projesi kapsamında Rize Kalkandere Çayırlı İlkokulu ve Ortaokulu'nda 140 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Çocuklara bisikletleri Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Vali Yardımcısı Abdullah Şen’in verdiği programa; Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Rize Belediye Başkan Vekili Saffet Kopuz, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Çayırlı İlk ve Ortaokulunda görevli öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Vali Yardımcısı Abdullah Şen, programa ilişkin yaptığı değerlendirmede; "Halkbank'ın düzenlemiş olduğu bu etkinlikten dolayı genel müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı böyle mutlu görmek bizleri de ayrıca mutlu etti. Bundan sonrada çocuklarımızın yüzleri gülmeye devam edecek" dedi.