Daha önce bir çok kez yaşanan kavga ve hakem darp olayları ile gündeme gelen Trabzon Yavuz Selim Stadı bu kez Kalkanderespor'un başını yakacak gibi. Sporseverlerin hatırlayacağı 2014 ocak ayında Trabzon 1. Amatör Küme B Grubunda Erdoğduspor ile Akçaabat Gençlik Spor'un karşılaşmasında futbolcular polislere saldırdırmıştı. Aynı statda 2015 kasım ayında oynanan Çağlayan spor ile Gölçayırspor arasında oynanan maçın 70.dakikasında hakem darp edildi maç yarıda kalmıştı. 

Son olarak Trabzon Yavuz Selim Stadı'nda Bahçecikspor ile Kalkanderespor arasında oynanan maçta konuk ekibin futbolcusu hakeme vurunca saha karıştı. Maç tatil edildi.  Bahçecikspor ile Kalkanderespor arasında Bal liginde oynanan müsabakının 61 dakikasında karşılaşmanın orta hakemi Burak Yücedağ Kallkanderespor'un 9 sırt numaralı oyuncusu Yahya Yetkin'e ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

Bu dakikada Yahya Yetkin önce hakeme yumruk attı,ancak yumruk hakeme isabet etmedi. Aynı futbolcu bu kez hakemi arkasından  tekmeledi.  Karşılaşmanın hakemi fiili saldırı üzerine bu dakikada maçı tatil ederek soyunma odasına gitti.

Karşılaşmanın hakemi Burak Yücedağ  darp raporu alarak Kalkanderisporlu Yahya'dan davacı olunca, bu futbolcu Güvenlik güçleri tarafından alınarak Gülbaharhatun polis karokoluna getirildi.

Daha Önce de Hükmen Mağlubiyet Var!
Daha önce hükmen mağlubiyeti bulunan Kalkanderesporlu oyuncu ve yetkililer maçı devam ettirmesi için hakem Yücedağ'ı uzun süre ikna etmeye çalışsasada sonuç değişmedi. 

Bu maçla ilgili son kararı TFF verecek. Kalkanderespor'un bu maçtada hükmen mağlup ilan edilmesi halinde Kalkanderespor kurallar gereği iki kez hükmen mağlubiyeti olduğu için otomatikmen bir alt lige düşecek