Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ( KOM ) Şube Müdürlüğü ekiplerince, yapılan çalışmalarda 100 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli 6 kişi gözaltına alınarak, haklarında adli tahkikat başlatıldı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu suçları ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda; kente uyuşturucu madde getirecekleri bilgisine ulaşılan A.A. ve D.K. kent girişinde araçları durdurulmuş, üzerlerinde yapılan aramada ayrı ayrı küçük paketler halinde 22 gram ve 7 gram olmak üzere toplamda 29 gram uyuşturucu ele geçirildi.
KOM ekipleri, bir başka araçta bulunan Ü.K., E.D., F.A. ve K.K.’nın bulunduğu araç ve araç altı ile çevresinde yapılan aramalarda ayrı ayrı paketler halinde 10 gram, 8 gram ve 53 gram olmak üzere toplam 71 gram uyuşturucu madde ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Öte yandan konularla ilgili olarak soruşturmalar Kars Cumhuriyet Başsavcılığı’nca çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.