KAYSERİ, () - KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Akkışla ve Sarıoğlan ilçelerini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Sivas'ta yapılan ORAN Kalkınma Ajansı toplantısı dönüşü Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti. Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ile görüşen Başkan Büyükkılıç, "İlçelerimize hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Bize oy vermiş vermemiş diye düşünmek bize yakışmaz. Biz kardeşler topluluğuyuz" dedi.  
İlçe Belediyesi’ni ziyaretinde Cumhur ittifakına sahip çıkan Sarıoğlanlılara teşekkür eden Başkan Memduh Büyükkılıç, "Seçim bitti geçim başladı. Şimdi birbirimize sahip çıkma zamanı. Kimseyi dışlamadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, oy vermiş vermemiş hesabını yapmadan herkesi bağrımıza basacağız. Büyükşehir olarak imkanlarımız ölçüsünde Sarıoğlan’ımızın güzel insanlarının beklentilerine cevap vereceğiz" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kızılırmak üzerindeki Tarihi Şahruh Köprüsü ile ilgili de yaptığı açıklamada, "Tarihi köprünün korunması için yeni bir köprü yapılıyor. Valilik tarafından yeni köprünün ihalesi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi olarak köprü yapına destek vereceğiz" şeklinde konuştu. 

FOTOĞRAFLI