Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptığı açıklamada bir yılda belediyeye ait hiç bir gayri menkul satmadan yaklaşık 9 trilyon borç ödediklerini söyledi.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Belediyeyi teslim aldığımızda 8 trilyon 961 milyar 955 bin 59 TL Develi Belediyesinin, 6 trilyon 923 milyar 214 bin 17 TL kasaba belediyelerinden kalan toplamda 15 trilyon 885 milyar 169 bin 76 TL borcumuz vardı. Belediyemizin hiç bir gayrimenkulünü satmadan hiç bir yere borçlanmadan bir yılda kalan borcumuz, 7 trilyon 766 milyar 563 bin 10 TL oldu. develi Belediyesi olarak biz bir yılda yaklaşık 9 trilyon borç ödedik. En kısa zamanda da bütün borçlarımızı ödeyip Develi’ye daha çok hizmet etmek istiyoruz" dedi.
Başkan Mehmet Cabbar, "Bu makamın gelip geçici olduğunun bilincinde olarak hareket ediyorum. Biz doğru olanı yapıyoruz Allah (c.c) bize yardım ediyor. Develi’mize oto ve traktör galerisini yapmayı düşünüyoruz projeleri tamamlandı. Bir kaç ay içinde bu projeleri de faaliyete geçireceğiz. Allah (c.c) çıktığımız bu hizmet yarışında yar ve yardımcımız olsun"dedi.