Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Özge Yılmaz, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Gençler En İyi 12’ler ikinci etap müsabakalarında tüm maçları kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.
Gençler kategorisinde Betül Nur Kahraman ise Türkiye üçüncüsü olarak turnuvayı tamamladı. Sporcuların başarılarını değerlendiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye şampiyonluğunun zor zamanda moral verdiğini ifade etti.
Türkiye tarihinde Avrupa Şampiyonası Yıldız Bayan kategorisinde bir ilke imza atarak Ülkemize madalya kazandıran Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi oyuncuları, müsabakalarda hem takım hem de bireysel olarak kazandıkları şampiyonluklarla damga vurmaya devam ediyor. Bu seferde Kırşehir’de düzenlenen En İyi 12’ler ikinci etap müsabakaları Yıldız Bayan Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü’nün başarılı masa tenisçisi Özge Yılmaz, Kocasinan’ı ve Kayseri’yi bir kez daha gururlandırdı. Tüm maçları kazanarak rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Özge Yılmaz, müsabakaları farklı skorlarla kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi sporcularından Betül Nur Kahraman ise gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.
Müsabakaların ardından dereceye giren Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncularına madalya ve kupaları takdim edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Türkiye ve Kayseri olarak son zamanlarda zor günler geçiriyoruz. Hepimizin acısı büyük. Bu zor zamanda sporcularımızın elde ettikleri başarılar bir nebze de olsa bizlere moral verdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporcularımızı ve hocalarımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Şampiyonluklarla dolu bir yılı geride bıraktık. İnşallah Kocasinanımızın adını daha nice şampiyonluklarla dünyaya duyuracağız. Daha büyük başarılar için tüm sporcularımıza her zaman desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz. Bizlere bu gururu yaşattıkları için Kayseri adına bir kez daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Elde edilen başarılar sayesinde Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncuları, 8-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyetinde düzenlenecek olan Uluslararası Açık Turnuva’da Milli Takımı temsil edecek.