Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ve personeli kendi imkanlarıyla Şehitler ve ülkenin huzur ortamına kavuşması için dualar eşliğinde lokma hayrı düzenlendi.
Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü şehitler için lokma hayrı düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen lokma hayrına Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Başkan Yardımcısı Hasan Daşkafa, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Personelin kendi aralarında topladıkları para ile gerçekleştirdiği lokma hayrına katılan ve personelin bu davranışından memnun kalan Belediye Başkanı Yavaş; “Az sadaka çok belaları def edermiş diye bizim anlayışımız gereğince bugün Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, hem personelimizin daha sağlıklı ve sıhhatli, işlerini görebilmesi hemde ülkemizin başında bulunan bu terör belasının, savaş ortamının bir an önce yok olması maksadıyla böyle bir hayır cemiyeti düzenlemişler. Lokma yapmışlar, peynir koymuşlar tatlısıdıa yanında bize de gelip bu ikramları almak düştü. Allah Hayırlarını kabul etsin. Sadece belediyemiz açısından değil, personelimiz kendi paralarıyla böyle bir hayır gerçekleştirdikleri için personelimi kutluyorum. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.
Lokma hayrının birlik ve beraberlik için önemli olduğunu vurgulayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durak ise; “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz personeli kendi arasında topladıkları parayla, daha sağlıklı çalışmamız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemiz anlamında, hem ülkemizin üzerindeki belaların defi için böyle bir hayır cemiyeti düzenledik. Katılanlardan Allah razı olsun” dedi.