4. Malatya Anadolu Kitap Fuarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, bölge illerinden de çok sayıda kitapsever fuarı ziyaret etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, “Fuarımıza gelen tüm Malatyalılara, komşu il ve ilçelerden gelen bütün ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizi mahcup etmediler. Çok ciddi ilgi gösterdiler. Kültürel etkinlikler açısından da çok dolu bir fuar geçiriyoruz” dedi.
Fuara hafta sonu olması nedeniyle yoğun bir katılımın olduğunu belirten Akın, “Yayınevlerinin de Malatyalılar’ın kitaba olan ilgisinden dolayı memnuniyetleri söz konusu. Mekansal anlamda bu yıl sunmuş olduğumuz imkanlarda çok iyi. Gerek alanın büyüklüğü ve gerekse de ferahlığı, ziyaretçilerin fuar alanında çok rahat bir şekilde gezmeleri önemli bir katkı sundu. Bu yıl farklı bir fuar oldu. Yayınevlerimize, yazarlarımıza, katkısı olan tüm kuruluşlarımıza, ziyaretçilerimize ve bu organizasyonun tanıtımında katkı sunan yerel medyamıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Akın, fuarın son günüde yoğun bir ziyaretçinin gelmesini beklediklerini kaydetti.