Rize Belediyesi, Rize Kadınlar Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER) Tuzcuoğlu Memişağa Park’ında açılan panayırla, üreten kadınlara destek veriyor.

MEMİŞAĞA PARKINDA ÜRETEN KADIN PANAYIRI…

Kadın çalışmalarına önemli derecede destek veren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Eşi Menduha Kasap, kadınların yaptıkları çalışmaların yanında olmaya devam ediyor.

Tuzcuoğlu Memişağa Park’ında açılan panayır, Rizelilerin ilgi odağı oldu. Panayırı Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap beraber gezdi.  Başkan Kasap ve eşine Halkın ve çocukların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

BAŞKAN KASAP, İKRAM EDİLEN KARA LAHANA’DAN YEDİ…

RİKADER Başkanı Selda Albayrak’ın organizasyonuyla  panayır da çoğu kadınlar tarafından boyanan  şemsiyeler den bir tanesini de Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, renklendirirken, Bayan Kasap ise Ahşap sandalye ye  örgü yaptı. Panayırda yemek reyonunu inceleyen Başkan Kasap, İkram edilen Rize’nin vazgeçilmez yemeği Vurma Kara Lahana ve mısır ekmeğinden tattı.

 Ressamların resimledikleri şemsiyelerle toplu hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap, vatandaşlarla bir müddet sohbet ettikten sonra panayırdan ayrıldı.