Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezinin 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Çanakkale Zaferi Haftası münasebetiyle Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde bir program tertipledi.


Ünlü Şair, ve seslendirici Bedirhan Gökçe'nin katılımıyla gerçekleşen Şiir Dinletisi programına katılım yoğun olurken, salonda izleyiciler programı ayakta izlemek zorunda kaldı.

Programa Rize Valisi Ersin Yazıcı,Rize Milletvekili Hasan Karal,Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.


12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Çanakkale Zeferi Haftası münasebetiyle Rize'ye davet edilen sanatçı Bedirhan Gökçe izleyicileri birbirinden güzel şiirleri ile hüzünlendirdi.

Sahnede seslendirmiş olduğu şiirleri arasında Çanakkale Zaferi ve Sarıkamış harekatından bahseden Bedirhan Gökçe, izleyicilere yaşanmış savaşlar ile ilgili bilgiler aktardı.


Sanatçı Gökçe'nin Çanakkale türküsü eşliğinde seslendirmiş olduğu bir şiir ise izleyicileri duygulandırdı. Program sonunda Gökçe'yi salonda bulunan izleyiciler ayakta alkışladılar.