Dünya’nın en ünlü sanatçılarının eserlerinden oluşan “Büyülü eller” sergisine ev sahipliği yapan Muratpaşa Belediyesi, eserlere VİP koruma uyguluyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde 30 Nisan’da Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi’nde açılan “Büyülü eller” sergisinde olağanüstü güvenlik önlemleri alınıyor. Çağdaş Dünya sanatının en öncü ve ünlü ressamlarının kalem ile fırçalarından çıkan eserlerinin yer aldığı sergide değerleri Milyon Dolarları bulan tablolar Muratpaşa Belediyesi Güvenlik amirliğinin oluşturduğu 4’er kişiden oluşan özel ekiple 24 saat korunuyor.
Ankara ve İzmir’den sonra Antalyalı sanatseverlerle buluşan “Büyülü eller” sergisi Değirmenönü Kültür ve Sanat Merkezi’nde 28 Mayıs’a kadar sanatseverlerle buluşmaya devam edecek. Dünyaca ünlü el cerrahı Prof. Dr. Hans Zılch’ın özel koleksiyonuna ait aralarında Auguste Rodin, Pablo Picasso, Eugene Delacroix, Man Ray, Salvador Dali, Le Corbusier, JosephBeuys ve Georg Baselitz gibi pek çok büyük sanatçının eserlerinin yer aldığı serginin bu hafta içerisinde büyük ilgi görmesi bekleniyor.
DÜNYACA ÜNLÜ ESERLER
Sergide, Elvira Bach, Sylvio Bachlı, Karl Oskar Balase, Lovise Bourgeoıs, Michael Buthe, Antoine Carree, Eduardo Chıllıda, Tony Cragg, Oleg Dergatchov, Felix Drose, Wp Edberhard Eggers, Elisapee Enuarag, Gertrod Plescher Fahnler, Paul Flora, Ursula Focke, Günter Grass, Reine Marie Grattepanche, Jud Hartmann, İngeborg Hollmayer, Jörg Immendorff, Xygmunt Januszewskı, Andrey Kamalov, Richard Long, Wittmute Malık, Yves Netzhammer, Karl Oppermann, Sava Sekulıc, Lucion-Censtantin Smau, Rudolf Sattler, Hans Tıcha, Oias Tshuma, Günter Uecker ve Timm Ulrichs’in eserleri bulunuyor.