Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün tiyatro etkinlikleri devam ediyor.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından polis vatandaş işbirliğinin en üst noktalara taşınması, il merkezi ve ilçelerinde daha huzurlu bir şekilde yaşanmasına yönelik faaliyetler aralıksız olarak devam ediyor. Bu bağlamda Bartın da yaşayan çocuklara yönelik olarak ‘Farkındayım Aldanmam’ isimli tiyatro oyunu da 26 - 27 Mart tarihlerinde sahnelenecek.
EMNİYET PERSONELİ OYNUYOR
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenecek olan tiyatro etkinliği 26 Mart ve 27 Mart 2015 tarihlerinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ‘nün katkılarıyla Bartın da sahnelenecek olunan ‘Farkındayım Aldanmam’ isimli tiyatro oyununda yine İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri rol alacaklar.
4 SEANS SAHNELENECEK
Her iki gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere toplam 4 seans sahnelenecek olan ‘Farkındayım Aldanmam’ isimli tiyatro oyununu çocukların suça sürüklenmesini önlemek ve onları suçlu kişilerden korumak için hazırlandı. Hazırlanırken de başarı sağlanması amacıyla Çocuk Şube Müdürlüğü ile iletişime geçilerek konunun uzmanı pedagog, psikolojik danışman ve konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi personellerden alınan bilgiler doğrultusunda çocukların bireysel güvenlikleri hakkında dikkat edilecek hususlar tespit edildi. Tiyatro oyununun sahnelenmesi ile ‘Polis Dostunuz Arkadaşınızdır’ fikri de benimsetilmek isteniyor.