Ferhan Şensoy’un 1987 yılından beri aralıksız oynadığı tek kişilik gösterisi “Ferhangi Şeyler” Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde seyirciyle buluştu. Gündelik olayların "Ferhanca" bir mizah penceresinden değerlendirildiği oyuna Yenimahalleliler büyük ilgi gösterdi.
Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla Ankara Kültür ve Sanat Etkinlikleri tarafından düzenlenen 1. Ankara Uluslararası Komedi Festivali kapsamında sahnelenen oyunda, Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi ve güncel hayata ait konular İki buçuk saat boyunca esprilerle işlendi.
Oyuncu Ferhan Şensoy’un 7 Mart 1987’den beri aralıksız olarak oynadığı oyun Türkiye dışında Londra, Washington, New York, Münih, Hamburg, Amsterdam ve Zurih başta olmak üzere değişik ülkelerde de sahnelendi.
Tiyatronun duayenlerini Yenimahalle’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Birbirinden güzel oyunları ve usta tiyatro oyuncularını Yenimahallelilerle buluşturuyoruz, buluşturmaya da devam edeceğiz. Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından birinin kopmuş olduğu düşüncesini benimsiyor ve gereğini yerine getiriyoruz” dedi. Tiyatronun çocukluk yıllarında alışkanlık haline getirilmesi gerektiğinin de altını çizen Fethi Yaşar, “Çocuklarımızı sanat ile çok küçük yaşlarda tanıştırmamız gerekiyor. Onların, yüzü geleceğe bakan aydınlık bireyler olmasını istiyoruz. Bunun içinde kültür sanat etkinliklerimize her gün bir yenisini ekliyoruz” dedi.