Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından düzenlenen “Fotoğraflarla Mardin” sergisi açıldı.
SGK Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından Mardin’de tüm il müdürlüklerindeki basın temsilcilerine yönelik düzenlenen eğitimin ardından “Fotoğraflarla Mardin” yarışmasında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi törenle açıldı. SGK Fuaye Salonu’nda gerçekleşen sergi açılışı ve ödül törenine eski SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, SGK Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan, eğitim veren foto muhabiri Ümit Bektaş ve kurum yöneticileri katıldı. SGK Başkan Yardımcısı Ceylan, yaptığı konuşmada eğitimde emeği geçen Ümit Bektaş’a teşekkür ederek, eğitime katılanları tebrik etti.
Eski SGK Başkanı İlhan ise çalışmayı SGK’dan ayrılmadan önce planladıklarını belirterek, fotoğrafa kendisinin de çok düşkün olduğunu anlattı. İlhan, fotoğrafın doğayla iç içe olmak anlamına geldiğini, o yüzden fotoğraftan vazgeçilmemesi gerektiğini ifade etti.
“Fotoğraflarla Mardin” yarışmasının 1’incisi Sezgin Öztürk, 2’incisi Kemal Yıldıztaş ve üçüncüsü ise Rasim Tuncel oldu. Dereceye girenlere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Katılımcılar daha sonra sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi.