Rize il, ilçeleri ve beldelerini tanıtan ve hizmetlerini anlatan Hizmet İçin Rizedeyiz ‘RİZE 2014’ sloganı ile yayımlandı.

Yıllık olarak yayınlanan Hizmet İçin Rizedeyiz dergisi, içerisinde birçok yeni konu birçok yeni tanıtımın yanında muhteşem fotoğraflarıyla dikkat çekiyor.

Gazeteci Aytekin Kalender ve Başkan Ajans genel müdürü Reşat Başkan’ın koordinatörlüğünde hazırlanan dergide, güncel, tanıtım, spor, kültür-sanat, magazin, eğlence gibi farklı kategorilerden sayfalar yer alıyor. Ayrıca Rize 2014 dergisinde özel röportajlara da yer verildi. Geniş bir yelpazeyle Rize’nin dört bir yanına ulaşan dergi editörleri kapak görselinde ise Rize’nin çeşitli yerlerinde çekilmiş fotoğrafları kullanırken ilin simgesi atmaca görseline yer verdi. Dergi içerisinde daha önce hiçbir yerde görmediğiniz onlarca fotoğraf bulunurken konu olarak okuyucu doyuran ve bilgilendiren makaleler seçildi. Ara başlıklarla desteklenen yazılarda uzun uzadıya süren cümlelerle okuyucuların bilgiye sıkılmadan ulaşmaları hedeflendi. Okuyucu dostu ara yüzü de ayrıca okuma kolaylığı sağlıyor.

Rize tanıtımı için hazırladıkları derginin satırlarda gezinirken herkesin kendinden de bir şeyler bulacağını belirten Hizmet İçin Rizedeyiz Rize 2014 dergisi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aytekin Kalender; “Dergi üç aylık zor bir çalışmadan sonra yayına sunuldu. Uzun bir çalışmanın ardından önümüze dergi geldiğinde yorgunluğumuz mutluluğa dönüştü. Her ne şekilde olursa olsun bugün bu çalışmayı Rizeliler ile buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekip olarak bizim tek hedefimiz en iyisini yapıp karşımızdakileri doyurucu bir içerik ile akışı sağlayacak düzgün bir dizgi yapmaktı. Bir yeryüzü cenneti olan ilimizin, zenginliklerinin farkına varan her hemşerimiz; kendi dünyaya bakış penceresine göre, şehrimizin geleceği hususunda ciddi ümitler ve endişeler taşımaktadır. Öyleyse endişeleri yok etmek ve ümitleri arttırmak için; milli-manevi değerlerimiz etrafında birbirimize sıkıca sarılmak, birbirimizi anlamak ve birbirimizin farklılıklarını kabullenmek zorundayız! Hacı Bektaşi Veli der ki: “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” Bu keyifli ve meşakkatli çalışmada, benimle beraber çalışan ekip arkadaşıma ve bize desteklerini esirgemeyen dostlarımıza, yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.


"Hizmet İçin Rizedeyiz" dergisinin yayına sunmanın heyecanı içinde olduklarını belirten dergi Genel Yayın Yönetmeni Reşat Başkan; “Rize’yi bir baştan diğer başa kucaklayan ve anlatan kısaca Rize’nin yüzü olan bir çalışmayı siz değerli okuyuculara sunmanın heyecanı içindeyiz. Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan bu dergide il, ilçe ve belde belediyelerimizin sesini daha geniş kitlelere ulaştırmak için yola çıktık. Bu çalışmayı yaparken hem ilimizi tanıtan bilgiler veriyor, hem de belediyelerimizin yaptığı hizmetleri vitrine taşıyoruz. Onca zenginliğe sahip ilimizin her bir köşesi en iyi hizmeti hak ediyor. Gezip gördüğümüz her bölgede hummalı bir çalışmanın olduğunu gözledik. Ülkemizin 2023 vizyonuna hazırlandığı bu günlerde ilimizde de yapılan büyük yatırımlar ziyadesinde bütün halkımızı memnun ediyor. Türkiye büyüdükçe geliştikçe ilimizin de büyüyüp gelişiyor. Bunun için herkese görev düşüyor. Geleceğin Rize’sini inşa ederken bu gün planlamalar ve yapılanlar doğru şekillenmelidir” şeklinde konuştu.

Dergi il ve ilçe ve belde belediyeleri tarafından dağıtılırken belediyelerden ayrıca ücretsiz temin edilebilecektir. Ayrıca isteyen herkes internetten e-dergi olarak http://rizebelediyeleri.com/e-dergi/Dergi2014/ adresinden de ulaşabilecek. Dergiye ayrıca ulaşmak isteyenler Rizedeyiz Bilgi İşlem (Tevfik Mataracı İş Hanı No:212 Merkez Rize) adresinden de temin edilebilecekler.