ESKİŞEHİR'de çekimleri tamamlanan ve 31 Mayıs'ta vizyona girecek olan 'Kral Midas'ın Hazinesi' filminin ön gösterimi yapıldı. Filmin başrol oyuncusu İsmail Baki Tuncer, tarihi eser kaçakçılığına dikkat çeken komedi filminin güldürerek düşündüren bir sinema filmi olduğunu söyledi.

Şans eseri buldukları define haritasının peşine düşen üç arkadaşın hikayesini konu eden ‘Kral Midas’ın Hazinesi’ filminin çekimleri Eskişehir’de tamamlandı. 31 Mayıs tarihinde vizyona girecek film için akşam Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde ön gösterim düzenlendi. Gösterime filmin başrol oyuncusu İsmail Baki Tuncer’in yanı sıra Eskişehir Vali yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü ve İsmail Soykan, filmin yönetmeni Mesut Çetin, oyuncular ve davetliler katıldı.

Oyuncu İsmail Baki Tuncer, filmin tamamının Eskişehir’de çekildiğini ifade ederek, “İyi bir kadromuz var. Yapımcımız, yönetmenimiz Eskişehir’e gönül vermiş insanlar. Bir gün memleketimde film çekeceğim demiş ve o hayalini gerçekleştirdi. Biz de o hayalini gerçekleştirmesi için elimizden geleni yaptık bütün oyuncu arkadaşlarımla, onların da eline sağlık diyorum. Eskişehir’i tanıtan bir film oldu. Tarihi eser kaçakçılığına vurgu yapan, mesaj veren güldürdüğü kadar düşündüren ve Eskişehir’in güzelliklerini anlatan bir film oldu. Filmin Eskişehirspor’a her satılan biletten bir yüzde verilecek ve bu şekilde takıma katkı sağlayacağız. Yönetmenimiz, yapımcımız da zaten Eskişehirspor’a gönül vermiş insanlar. Onun için böyle bir katkı sunmak istediler” dedi.

Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’nde düzenlenen kokteylin ardından davetliler oyuncularla birlikte komedi filmi olan ‘Kral Midas’ın Hazinesi’ isimli filmin ön gösterimini izledi.

FOTOĞRAFLI