Bu yıl 40. sanat yılını kutlayan Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu ve 25. sanat yılını kutlayan Çocuk Korosu, verdiği konser ile sezona veda etti.
Birinci bölümde Koro Şef Yardımcısı Mine Türkoğlu yönetiminde sahne alan çocuk korosu ve solistleri son derece başarılı bir bölüm sundular. Daha sonra yine şef yardımcılarından Figen Alkılıçgil yönetiminde sahneye çıkan büyükler korosu ve solistleri büyük beğeni kazandılar. Özellikle bu yıl ilk kez koroya katılan ve çoğunluğu gençlerin oluşturduğu solistler Hocaları Hüseyin Erbayl’dan ve salonu dolduran sanatseverlerden büyük takdir ve beğeni kazandılar.
Konserin final bölümünde sahne alan Meral Okay ise sanatseverleri adeta büyüledi. Fiziği, kıyafeti, lirik soprano sesi, yorumu, sahne hâkimiyeti, saza ve eserlere olan hâkimiyeti, seyirci ile olan iletişimi hülasa her şeyi ile tam bir profesyonel sanatçı gibi gönülleri fethetti, dakikalarca ayakta alkışlandı.
Konserin sonunda ise büyükler korosu ve çocuklar korosu sahnede dev bir koro oluşturarak Yıldırım Gürses’ in Son Mektup adlı eserini seslendirdi.
Konser sonrası sanatseverler, Bestekâr-Hoca ve şef Hüseyin Erbay ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Asım Elbinsoy’u kutladılar.