Pazar Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Murat DERECİ tarafından yazılıp yönetilen, Fındıklı, Ardeşen, Pazar ve Çayeli’nde görev yapan bazı öğretmen ve öğrencilerimizin rol aldığı Anne-Baba-Çocuk Eğitimi konulu tiyatro gösterisi sergilendi.

Çayeli Öğretmenevi ASO Kültür Salonunda gerçekleştirilen tiyatro gösterisine ilgi yoğundu. Velilerin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği tiyatro gösterisi büyük beğeniyle izlendi.

 Ebeveynlerin özellikle ergenlik döneminde, çocuklarına yaklaşımlarındaki yanlışlıklarının hicivsel dille ele alındığı tiyatro gösterisi, hem güldürdü çoğu kez de düşündürdü.

Anne babalar bu gösteri sonunda hem çok eğlendiklerini hem de hatalarından ders alarak bu konuda çocuklarına nasıl yaklaşmaları gerektiği konularında bilinçlendiklerini ifade ettiler.

Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN tiyatroyu ikinci kez izleme fırsatını bulduğunu ve çok beğendiğini ifade etti. Tiyatro ekibine bu güzel gösterileri için teşekkür etti. Günün anısına tiyatro ekibi adına Pazar RAM Müdürü Murat DERECİ’ye plaket takdiminde bulundu.