Antalya’nın Kumluca ilçesinde bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali” kapsamında konser veren ünlü sanatçı Bülent Serttaş, türkülerini tırmandığı 7 metrelik sahne direğinde seslendirdi.
“16. Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali” kapsamında, Kumluca Karatepe Stadı’nda gerçekleştirilen Bülent Serttaş konseri büyük ilgi gördü. Konseri Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar izledi.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya konser öncesi yaptığı konuşmada, bu yıl 16’ncısı düzenlenen festivalin büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşen “Yörük Göçü” ile başladığını söyledi. Festivalin Kumluca’nın kadirşinas halkının sahiplenmesiyle yıllarca devam edecek güzel bir etkinlik olduğunu ifade eden Başkan Çetinkaya, “Bu kadar geniş kapsamlı bir etkinlik, halkın sahiplenmesinin yanında bir de maddi destek sağlayan sponsorlarımızla gerçekleşiyor. Ben her zaman bizleri yalnız bırakmayan sizlere ve desteklerini esirgemeyen hayırsever sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya konuşmasının ardından sponsorlara teşekkür plaket verdi.
SAHNE DİREĞİNE TIRMANDI
Daha sonra sahne alan sanatçı Bülent Serttaş, seslendirdiği birbirinden hareketli eserleriyle stadyumu dolduran izleyicileri coşturdu. Konseri sırasında sahne direğine tırmanan ve eserlerini buradan seslendiren Serttaş, izleyenleri telaşlandırdı.
Konser sonunda sanatçı Bülent Serttaş’a, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Atay Uslu tarafından çiçek takdim edildi.
Serttaş, konserde Alaçatı ve Çeşme için yazılan şarkıyı da seslendirdi.