Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi bulunan Game of Thrones (Taht Oyunları) isimli dizinin genç yıldızı Maisie Wiliams, herkesi şoke eden 5'inci sezon finali hakkında konuştu.

Stannis'in yenilgisi, Cersei'nin utanç yürüyüşü ve Jon Snow'un dizinin sonunda hayranlarını şoke eden sahnesi gibi anların yer aldığı sezon finali ile Game of Thrones hayranlarına veda etti ama tartışmalar bitmedi.

Sosyal medyada gün aşırı hakkında yeni iddiaların ortaya atıldığı dizide Arya Stark karakterini canlandıran Maisie Wiliams, Twitter üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı.

Sezon finalindeki dövüş sahnesi için 6 saat çalıştığını belirten genç oyuncu, üvey kardeşi Jon Snow'un arkadaşları tarafından öldürülmesine "Aptal Gece nöbeti umurumda değil"sözleriyle kendi üslubunca tepki gösterdi.

Bir hayranının "Arya'ya tavsiye verebilseydin ona ne söylerdin?" sorusu üzerine "Öldürmemesi gereken kişileri öldürmeye son vermeli" cevabını veren Wiliams, yeni sezonda Arya Stark'ın başına gelecekler hakkında bilgi vermekten kaçındı.

REKORLA VEDA ETTİ

Game of Thrones'un geçen hafta yayınlanan 'Mother's Mercy' (Annenin Merhameti) isimli sezon finali dizi tarihindeki en yüksek izleyici sayısına ulaşarak kırılması zor bir başarıya imza atmıştı.

GAME OF THRONES'UN 6'NCI SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2015'in son aylarında çekimleri başlaması beklenen Game of Thrones'un 6'ncı sezonu Nisan 2016'da ekranlara geri dönecek.