Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı Rize’li Street Workout (Sokak Antrenmanı) sporu ile  ilgilenen grup, ziyaret etti.  TV8 ekranında yayımlanan Yetenek Sizsiniz yarışmasının 2. turunda sergilediği muhteşem gösterisi ile Rize’li gençler finale yükseldi.

TV8 ekranlarında yayımlanan “Yetenek Sizsiniz” yarışmasının 2. Turunda sahneye çıkan Rize Street Workout grubu gençleri, başarılı performanslarıyla seyircilerden yüzde 93 oy alarak ikinci sırada finale yükseldiler.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kendi vücut ağırlıklarıyla yaptıkları vücut geliştirme çalışmaları olarak adlandırılan “Street Workout” ( Sokak Antrenmanı)sporu ile  ilgilenen Şükür Demet, Hüsrev Uzun ile Cemal ve Celal Getir ikiz kardeşlerden oluşan gençler’i tebrik etti. Başkan Kasap, “Yarışmada finale yükselip ilimizi en güzel şekilde temsil ettiniz. Aylar önce yanıma gelip böyle bir spor  alanının Rize’de olmasını arzu etmiştiniz. Bizde projelendirip sahil de sizlerin kullanımına sunduk. Başarılarınız  Türkiye’de hayranlık uyandırdı. Memnuniyet duyuyorum. Benzer faaliyetleri yaygınlaştırma gayreti içerisinde olacağız inşaallah” dedi. Başkan Kasap, önümüzdeki günlerde canlı olarak yayınlanacak olan final turunda başarılar dileyerek, gençleri çeşitli hediyelerle uğurladı.