Karadeniz müziğinin usta yorumcularından İsmail Türüt Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Karadeniz müziği söz yazarlarından Erdoğan Erbaş’ın cenazesi için Rize’ye gelen İsmail Türüt gönüllü reklam elçisiyim dediği ÇAYKUR’u ziyaret etti.

Gittiği her yerde ÇAYKUR’un ve Rize’nin çaylarının reklamını yaptığınının altını çizen ünlü sanatçı İsmail Türüt: “Sayın Genel Müdürümüzü yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bir çay üreticisi olarak bundan gurur duyuyorum. Ben gittiğim her bölgede, her konserde bizim çayımızın gönüllü tanıtım elçiliğini yapıyorum. Kimi zaman kendime has tavrımla kimi zaman teknik bilgilerle bunu yapıyorum. Bizim çayımız dünyanın en sağlıklı çayı. Sayın Genel Müdürümüzün yaptığı yeniliklerle çayımız ve çaycımız daha iyi yerlere gelecektir. Buna inanıyorum. İnşallah özellikle organik tarım projesi başarıya ulaşır da sularımızı doğamızı ve sağlığımızı bozan şu kimyasal gübreden kurtuluruz. Bunu canı gönülden destekliyorum”. Dedi.


İsmail Türüt’ün Kendine has yorumlarıyla Karadeniz müziğini yılardır başarıyla temsil ettiğini belirten Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu: “Yıllardır kendisini zevkle dinliyoruz. Bölgemiz için değerli olduğu kadar, Karadeniz müziğinin diğer bölgelerimizde de beğenilip dinlenmesinde büyük katkıları olmuştur. Kültürümüzü temsil eden faktörlerden biri olan müziğimizi tüm müzik severlere duyurmuştur. Kendisi ifade ettiği gibi hem müziğimizin hem de çayımızın tanıtım elçisidir. Bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

İsmail Türüt Ziyaretin anısına Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu’nun kendisine ikram ettiği ÇAYKUR Beyaz Çay’ı ve özellikle ambalajını çok beğendiğini belirtti.