Dünyaca ünlü top modelleri Türkiye’ye getirerek podyuma çıkaran Dosso Dossi Fashion Show, yine uzunca süre konuşulacak bir şova hazırlanıyor. Hollywood’un ünlü reality şov ailesi Kardashian’ların en genç üyelerinden Kendall Jenner, 9 Haziran’da Antalya’da podyuma çıkacak.
Mankenlik kariyerinde hızla ilerleyen ve dünyanın en ünlü top modelleri ile aynı podyumları paylaşan Kendall Jenner, son olarak çıktığı Dolce Gabbana defilesi ile bir anda dünya basınının dikkatini üzerine toplamayı başardı. 19 yaşındaki ünlü model, 8 - 14 Haziran tarihleri arasında Antalya’da 20’ncisi gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show kapsamında defileye çıkacak.
9 Haziran’daki defileye baş manken olarak çıkacak olan Kendall Jenner, Behcetti, Moda Larissa, Icon ve Fimore firmalarının kreasyonlarından oluşan 4 ayrı kıyafet sunacak.
YENİ TOP MODEL
Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian’ın üvey kız kardeşi olan Kendall Jenner, otoriteler tarafından moda dünyasının “yeni top modeli” olarak adlandırılıyor. 19 yaşındaki genç model Kendall Jenner, İlkbahar -Yaz 2015 koleksiyonlarının görücüye çıktığı moda haftalarında Dolce Gabbana’dan önce de Ports1961, Marc Jacobs, Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Fendi, Bottega Veneta, Tommy Hilfiger, Emilio Pucci gibi pek çok moda devinin defilelerinde boy gösterdi.