Rize'nin yetiştirdiği önemli sanatçılardan Murat Çelik Rize'ye geliyor. Last Star Murat Çelik 22 Ekim Cumartesi 18:00 ile 22:00 saatleri arasında İsmail Kahraman Kültür merkezinde düzenlenen geceye katılacak.

Rizeli genç Müzisyen Ali Fırtına’nın sanat gecesi etkinliği kapsamında yöresel sanatçıların yere alacağı ücretsiz konserde müzik şöleni yaşanacak.

İsmail Kahraman kültür Merkezi’nde 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.00’da düzenlenecek olan ve Kotili Show’un sunuculuğunu yapacağı şölende genç müzisyen Ali Fırtına’naya destek için Laz Star Murat Çelik, Melek Değirmenci, İsmail Ceylan, Emre Can, Tanju Alev, Emre Can Avcı ve Samir Kitapçı konuk sanatçı olarak sahne alacaklar.

Müzisyen arkadaşına destek için Rize'ye gelecek olan Murat ÇELİK RİZE'nin İYİDERE ilçesinde doğdu.Müzik'e karşı büyük içtenlikle hevesi olan ÇELİK 2008 yılında müziğe başlamaya karar verdi ve sonunda beklenen albümü çıkardı. KOŞA KOŞA GELİRİM. Bu albümde 5 eserin sözü kendisine aittir.Ayrıca müzik işinde last star ünvanını taşımaktadır.Last Star ismi Murat ÇELİK'e aittir. Last Star Murat Çelik Menejerlik:0543 433 99 53 (ısa sarı )