Manisa’da sahne alan Kıraç konserinde binlerce kişi Kayahan’ı "Yemin Ettim" şarkısıyla andı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönüm alan üzerine inşa edilen Atatürk Kent Parkı’nın açılışında Nilüfer yerine Kıraç sahne aldı. Kıraç başta eski şarkıları olmak üzere seslendirdiği parçalarla meydanı dolduran binlerce Manisalı hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı. Kıraç konseri öncesi meydanı dolduran Manisalılar Kayahan’ı "Yemin Ettim" şarkısını söyleyerek andı. Anı telefon kameralarına kaydeden binlerce kişi çektikleri videoyu twitter ve facebook’tan paylaştı.
İlk şarkısının ardından konuşan Kıraç,“Kayahan benim de çocukluğumdan beri dinlediğim bir insandı. Her sanatçının arkasından mutlaka bir şeyler söylenir. Kayahan çocukluğumdan beri dinlediğim bir insandı. Türkiye’nin en özel müzisyenlerinden bir tanesidir. Nur içinde yatsın. Çok güzel şeyler verip öyle gitti. Onu hiç unutmayacağız. Özellikle yeni nesil çocuklar için yaptığı güzel şarkılar vardı. Onlarında hatırlanması dileğiyle Kayahan sonsuza kadar yaşayacak” dedi.
Nilüfer’in çok üzüldüğünü ifade eden Kıraç, “Kendisi burada olmak isterdi ama olamadı. Bu gün bu görevi biz almış olduk. Sanatçıdır. Çok yas tutmayacağız, şarklı söyleyeceğiz. O da böyle olmasını ister. Bende bir gün dünyadan ayrıldığımda kimsenin yas tutmasını istemem. Müzik olsun, sevgi olsun isteriz” dedi.