Gençliği uyuşturucu batağından kurtarmak için Türkiye genelinde yapılanmasını sürdüren Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele Derneği’ne (UBM) bir destek de ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop’tan geldi. Altıntop, UBM’ye destek için konserler vereceğini söyledi.
UBM Genel Başkanı Ahmet Akay, UBM Afyon İl Başkanı Hakan Koç ve Tuğba Altıntop, İnegöl’de bir araya geldi. UBM sporcularının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Akay, “Tuğba Altıntop, derneğimizi İnegöl’de ziyaret etti, kendisine teşekkür ediyoruz. Uyuşturucuya bulaşmış gençlerimizin kurtarılması için yaptığımız çalışmalara destek verecek. Afyon’da bir konser verecek” dedi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Kaymakamı Ali Akça’nın desteği ile İnegöl’de uyuşturucuyu gündemden düşürdüklerini anlatan Akay, “Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Antalya, Afyon, Erzincan, Sakarya, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs’da bu çalışmaları sürdürüyoruz. Hedefimiz Türkiye genelinde bin 800 adet bilgi işlem merkezleri oluşturmak” diye konuştu.
Ankara ve İzmir’de uyuşturucu bağımlığı olan 50’ye yakın kişiyi tedavi altına aldıklarını bildiren Akay, “Bu arkadaşlarımızı bu uyuşturucudan kurtardık. Kurtarmaya devam edeceğiz. Ayrıca Tuğba hanımla birlikte uyuşturucuya bulaşmış ünlülerimizi tek tek ziyaret edeceğiz” dedi.
"KÖTÜ OLAN HER ŞEYİN KARŞISINDA DURALIM"
Manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop ise, “Üzerimize düşen vazifeyi yapmak istiyorum. Güzel organizasyonlara bundan sonra hep beraber imza atacağız. Benim de bir katkım olacağı için kendi adıma çok mutluyum. Her şekilde bu derneğin yanındayım. Türkiye’nin dört bir tarafında çalışacağız. İnegöl pilot bölge seçildi. Gerçekten de çok büyük başarılara imza attığınızı biliyorum. Yaşasın gençlik. Kötü olan her şeyin karşısında duralım. Çocuklarımızı, kötü insanların sunduğu bu adi içeceklerden korumak adına faaliyete geçen UBM büyük bir çatı. Bu çatının kapısındayım, tartışmam gereken yerde tartışırım, masaya elimi vururum, yardımcı olmam gereken herhangi bir genci elinden tutarım, bu işin neresindeyim diye bir şey yok. Ben sadece gönlümü verdim” şeklinde konuştu.
Uyuşturucu kullanmadığını vurgulayan Altıntop, “Kesinlikle uyuşturucuya karşıyım. Çünkü gençlerimizi bizden almaya çalışan kötü niyetli insanlar var. Kendine güvenen burada olur. Bazı camialardakiler benim bir şey kullandığımı iddia ediyor. Asla kullanmıyorum. Evlatlarımın kullanmasını istemiyorum. Bir şeyin arkasına sığınmak gibi bir durum. Ben buna karşıyım. Ailemin içine bile böyle bir şey giremez. Kendine güvenen varsa gelsin buyursun, UBM’nin kapısı herkese açık. İsimleri bir şekilde uyuşturucu operasyonlarına karışan ünlülerimiz inşallah temizlenir ve böyle kötü insanlar da çevremizden uzaklaşır” ifadelerini kullandı.