Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin(OMÜ) 40. yıl etkinliklerinde heyecan ve coşku zirveye ulaştı.
Mustafa Ceceli’nin 40. yıl etkinlikleri kapsamında OMÜ Yaşam Merkezi’nde verdiği konser coşkulu bir kalabalık tarafından izlendi. Konser saatine kadar devam eden kuvvetli yağmura aldırış etmeden toplanan binlerce kişi Ceceli’yi canlı dinlemenin keyfini yaşadı. Kampüste heyecanla beklenen konsere Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Kurupelit, Güzel Sanatlar, Çarşamba, Terme, Vezirköprü, Bafra, Kavak kampüslerinden üniversite öğrencileri, akademisyenler, idari personel ve Samsunlular yoğun ilgi gösterdi.
Mustafa Ceceli, konserinde hayranlarının dilinden düşmeyen şarkılarının yanı sıra repartuvarına aldığı popüler şarkıları seslendirdi. Duygusal şarkılarına seyirciler de zaman zaman eşlik etti. Hiç ara vermeden bir buçuk saatin üzerinde sahnede kalan sanatçı, OMÜ’nün 40. yılını kutladı ve üniversiteli gençlere övgülerde bulundu. Üç ayrı sazın başına geçen sanatçı klavye, basgitar ve son olarak davulun başına geçerek yeteneklerini sergiledi.
TÜRKÜLERLE NAHİDE SAYGÜN AKKAL
“40. Yıl Konseri”nin bir başka müzik konuğu ise OMÜ mezunu olan Türk Halk Müziği Sanatçısı Nahide Saygün Akkal oldu. Mustafa Ceceli konseri öncesi sahneye çıkan sanatçı, OMÜ Yaşam Merkezi’ndeki yoğun yağmura rağmen gelen seyircilerine keyifli bir konser verdi. Müzikseverler de alkışlarıyla sanatçıyı onure etti.