Anneler Günü için kapılarını açan Mücevher Fırsat Günleri’ne katılan Demet Akalın, hediye edilen TAÇ ile etkinliğin kraliçesi ilan edildi.
Harbiye Askeri Müze’de Anneler Günü için kapılarını açan Mücevher Fırsat Günleri’ne katılan Demet Akalın, halk tarafından büyük bir sevgi seliyle karşılandı.
Pop müziğin kraliçesi, kendisine sürpriz olarak hediye edilen değerli taşlardan tacı ile organizatörler tarafından etkinliğin kraliçesi ilan edildi.
Etkinliği gezen ve alışveriş yapan Demet Akalın, mücevher fiyatlarının uygunluğu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Anneler Günü için hazırlanan özel tasarımlara ilgi gösteren Demet Akalın, tüm mücevherleri çok beğendiğini, fiyatların ise gerçekten çok indirimli olduğunu söyledi.
Üretici firmaların sezon sonu stoklarını ve ihraç fazlası ürünlerini yüzde 70’e varan indirimlerle, garantili ve sertifikalı satacağı Mücevher Fırsat Günleri, 10 Mayıs tarihine kadar Harbiye Askeri Müze’de, 10.00 - 20.00 saatleri arasında girişler ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.