Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 17 Aralık 2015 Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümünde Rize Street Workout grubu güç gösterisini gerçekleştirdi ve jürinin oylaması sonucunda Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin ikinci turuna geçmeye hak kazandı.

Tv8 ekranlarında yayımlanan ve Eser Yenenler, Seda Bakan ile Ali Taran’ın jüri üyesi olduğu “Yetenek Sizsiniz” yarışmasına katılan Rize Street Workout grubu gençleri, performanslarıyla izleyicileri büyülerken sempatik tavırlarıyla Hayırcı Ali Taran’ı bile etkilediler. Jüri üyesi Seda Bakan ise gençlerden ikinci tur için çay sözü aldı.

Street Workout sporunu Rize’de de yaygınlaştırmak amacıyla bir araya gelen ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın kendileri için sahil parkında yaptırdığı parkurda çalışmalarını sürdüren Rize Street Workout grubu üyelerinden 17 yaşındaki Şükür Demet ve Hüsrev Uzun ile 21 yaşındaki ikiz kardeşler Cemal ve Celal Getir, yarışmanın sonunda sempatik tavırları ile de dikkat çekerken Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.