Ünlü menajer Hikmet Sönmez, İstanbul doğumlu ve daha 25 yaşında adından kısa sürede söz ettiren isimlerden bir tanesi olmayı başarmıştır. Ünlü iş adamı uzun süredir yer aldığı sosyal medya uzmanlığı konusunda kendisini en iyi şekilde kanıtlamayı başarmış ve yaptığı her iş ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Şimdilerde Beyond Protocol Türkiye marketing menajeri olarak çalışmalarına devam eden ünlü iş adamı bir yandan da birçok media kuruluşu ve ünlü isimlerin sosyal medya uzmanlıkları çalışmalarında yer almıştır. Ünlü iş adamı Hikmet Sönmez başta Acun media olmak üzere Efe Enterprice gibi gerçekliklerini kanıtlamış birçok kurum ve ünlü ismin sosyal medya uzmanlığı ile bilinmektedir. Çalışmalarına şu sıralar Beyond Protocol Türkiye marketing menajeri olarak devam ederken bir yandan da sosyal medya danışmanlık hizmetleri vermeye devam ediyor.

Beyond Protocol Türkiye marketing menajeri Hikmet Sönmez sokak hayvanlarının dostu olmaya devam ediyor. Bir yandan her ay kazancının belirli bir kısmını sokak hayvanlarının bakımlarından beslenmelerine, tedavilerinden her türlü ihtiyaçlarına ayıran ünlü iş adamı yürekleri ısıtan kalbi ile de ön planda yerini alıyor.

Sokak hayvanlarının en yakın dostu…

Beyond Protocol Türkiye marketing menajeri olarak çalışmalarına devam eden ünlü iş adamı Hikmet Sönmez, çalışmalarıyla adından söz ettirdiği gibi sokak hayvanlarına karşı olan tavrı ile de biliniyor. Her an maddi manevi fark etmeden sokak hayvanlarının yanlarında olan ünlü iş adamı, gerekli tüm anlarında yanlarında yer alıyor. Her ay kazancının belirli bir kısmını sadece onlar için ayırdığı bilinen Hikmet Sönmez, çalışmalarında nasıl bu kadar başarılı olduğuna dair sırları açıkladı. Bu sayede herkes istedikleri çalışmalarından anlık olarak yararlanabilecek.

Başarıları ile adından sık sık söz ettirmeye devam eden Beyond Protocol Türkiye marketing menajeri Hikmet Sönmez, daha güvenli sosyal medya hesaplarına sahip olmak konusunda da bilgilendirmelerini vermeye devam ediyor. Her işi ile bu kadar başarı dolu bir isim olması, sokak hayvanlarına gösterdiği ilgi ve şefkat ile yürekleri ısıtan yapısını ortaya koyuyor.