Bahçeşehir Denizli Koleji’nde konser veren genç şarkıcı Berkay’a okul yönetimi tarafından karne sürprizi yapıldı.
Bahçeşehir Denizli Koleji, okulların kapanmasına 1 gün kala yıl sonu etkinliği düzenledi. Bahçeşehir Fest 2 isimli yıl sonu etkinliğinde öğrenciler ve veliler bir araya geldi. Etkinlikte öğrenci ve veliler eğlenceli saatler geçirirken, sahneye ilk olarak Grup Bando çıktı. Özellikle küçük öğrencilerin ilgi gösterdiği grup, yaklaşık 1 saat sahnede kalarak şarkılar söyledi.
İlerleyen saatlerde ise genç sanatçı Berkay sahneye çıktı. ‘İzmirli’, ‘Gel gel’ isimli popüler şarkılarının yanı sıra birçok pop şarkısını da seslendiren Berkay, konsere gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Konserin sonunda ise Berkay’a Bahçeşehir Denizli Koleji Okul Müdürü Zerrin Altunkaya Saygılı tarafından önce çiçek verildi. Saygılı yaptığı konuşmada, "Çok verimli, geçen bir yıl oldu. Yıl sonunda özellikle gençlerin çok sevdiği sanatçı Berkay’ı dinleme fırsatı bulduk. Sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Herkes Cuma günü karnesini alacak. Biz de Berkay’a bir karne hazırladık. Kendisine veriyoruz" dedi.
Karne karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Berkay ise "Yıllar sonra karne alıyorum. Ben okulda da hep iyiydim. Bu karne de güzelmiş" dedi.