Bu sabah Demet Akalın ile Alişan’ın sunduğu ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programına katılan şarkıcı, yayın sonrası kuliste fenalaştı.

Mustafa Topaloğlu hemen bir ambulans ile  Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ünlü türkücünün oğlu Çağlayan Topaloğlu, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada  "Tedavisi Şişli Etfal Hastanesi'nde devam edecek. Babam müşahede altında kalacak. Damarda bulunan stend'teki pıhtı alındı. Şu anda bilinci açık, sağlığı iyi ama 72 saat müşahede altında kalacak " dedi. 

Bu sabah Demet Akalın ile Alişan'ın sunduğu 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına katılan şarkıcı, yayın sonrası kuliste fenalaştı. Mustafa Topaloğlu hemen bir ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

İLK AÇIKLAMA EŞİNDEN GELDİ!

Yayın sonrası bir anda fenalaşan Mustafa Topaloğlu 'nun eşi yaptığı açıklamada "Kuliste inanılmaz terledi, yüzü kireç gibi oldu. Onu ilk defa böyle gördüm. Tansiyonu çok düşmüştü. Kanalın doktoru kuliste dil altı hapı verdi. O hapı içmeseydi sonucu belki daha kötü olabilirdi. Lütfen onun için dua edin" dedi. İlk müdahalenin kuliste yapıldığı öğrenilen ünlü sanatçının hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Ünlü türkücünün oğlu Çağlayan Topaloğlu, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada " Şu an anjiyo yapılıyor. Kalp krizi geçirdi. İnşallah güzel haberler alacağız" dedi.

DAHA ÖNCE DE KALBİNE STENT TAKILMIŞTI

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kalbinde bulunan damarların birinin tıkandığı iddia edildi. Topaloğlu'nun kalbine daha önce de stent takılmıştı.