Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da bir yandan yönetim oluşturma çalışmaları, diğer yandan da teknik heyet görüşmeleri sürüyor.
Sarı-kırmızılı takımda şu ana kadar İrfan Buz ve Elvir Boliç isimleri öne çıkarken, yönetimin takımı nasıl bir teknik adama teslim edeceği merakla bekleniyor.
Gelecek sezon için yönetimini güçlendirerek görevine devam etmek isteyen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, bir yandan yönetim oluşturma görüşmelerini, diğer yandan da teknik heyet belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi İstanbul’daki ofisini karargah olarak kullanan Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı ile birlikte temaslarda bulunuyor. Kulübün ekonomik anlamda ciddi sıkıntı yaşamasından dolayı maliyeti düşük hoca adaylarıyla görüşen Gevrek’in ilk olarak Boşnak Elvir Boliç ve İrfan Buz ile bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.
GEVREK, ÇAKIR İLE SON KEZ GÖRÜŞECEK
Adil Gevrek’in hafta sonu Malatya’ya gelerek Ahmet Çakır ile son kez görüşeceği ve bu görüşmeden çıkacak kesin sonuca göre adım atacağı belirtildi. Gevrek’in ayrıca bu görüşmeden önce herhangi bir futbolcu ya da teknik adamla sözleşme imzalamayı düşünmediği öğrenildi.
GEVREK İLE AKMAN ORTAK YÖNETİM İÇİN BİR ARAYA GELDİ
Bu arada Yeni Malatyaspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkanlığa aday olduğunu açıklayan iş adamı Mehmet Akman ile sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek İstanbul’da bir araya gelerek, birleşme adına istişarede bulundular. Yaklaşık 3 saat sürdüğü belirtilen toplantıda güç birliği yapma kararının çıktığı belirtilirken, toplantının sonucuyla ilgili açıklamanın 1-2 gün içerisinde yapılacağı ifade edildi.